Chat Website.

Chatten via kowa.nu Spirituele Inzichten Kaartlegging. Heden,Verleden,Toekomst,Overledende.
U kunt betalingen doen via de website. Als u 15 Euro betaald krijgt u een volledige kaartlegging via de Chat Website. Hoe werkt het? U betaald 15 Euro. Na een betaling gaat u naar een welkom bedankt scherm. Het scherm gaat automatisch terug naar de Chat website. Daar is de mogelijkheid om via Facebook te registreren. Natuurlijk kunt u ook handmatig een registratie account aan maken. Zodra dat klaar is kijk als Anja online is en ga naar het chat scherm. Geef een bericht op de chat en wacht op antwoord.Aankopen doen ga naar: PayPal betaling
mail Chat
  • Betaalde toegang Chat

    Betaal 15 Euro Chat tegoed.
  • (iDeal NL) 
  • (Bankcontact BE) 
  • ‘Paysafecard ) 
  • (SOFORT banking ) 
  • (Mobiele betaling ) 

 

Geef een reactie

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Verplicht

KoBoGo
CIF: B123456789
New Burlington St, 123
CP: W1B 5NF Londen (Engeland)
Tel: 0907 43011

info@kowa.nu

Kaartleggingen Astro Chat

Chat Website.

Chatten via kowa.nu Spirituele Inzichten Kaartlegging. Heden,Verleden,Toekomst,Overledende.

U kunt betalingen doen via de website. Als u 15 Euro betaald krijgt u een volledige kaartlegging via de Chat Website.

Hoe werkt het?
U betaald 15 Euro.
Na een betaling gaat u naar hen Astro Chatscherm.
Daar is de mogelijkheid om via Facebook te registreren.
Natuurlijk kunt u ook handmatig een registratie account aan maken.

Zodra dat klaar is kijk als Anja online is na het registreren of Facebook inlog
Geef een bericht op de chat en wacht op antwoord.Aankopen doen ga naar:

(Nu Kopen)


mail ChatDoor de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Info

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van kowa.nu of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.Doeleinden We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of als u hieronder op "Accepteren" klikt, stemt u daarmee in

Sluiten